Atenție, film în târg!

Atenție, film în târg!

Indiferent că ești pasionat de scris, regie, actorie, fotografie, știi să editezi materiale audio-video sau ai vrea să înveți să faci asta, cunoști secretele camerei de filmat sau ai vrea să le cunoști, cânți la un instrument sau la voce (vino cu trupa!, dacă e cazul), așteptăm să te implici. Putem demonstra că prin implicare și muncă în echipă avem energia necesară pentru a pune bazele filmului în Tîrgu-Mureș. Acestea fiind spuse, îi invităm pe tinerii interesați să își aducă talentul cu ei și să pună umărul la producția serialului!

.pefilm este un proiect de învățare realizat de Reea, în colaborare cu Actus Dramatikus și GAT Films, pentru pasionații de producție de film din Tîrgu-Mureș. Conceput în ideea de a crea o școală de film la nivel local, își propune să ofere tinerilor talentați materialele necesare, spațiul, experiența specialiștilor în domeniu, de fapt, cadrul necesar filmării unui sitcom. De precizat: proiectul este dedicat tinerilor cu vârsta peste 15 ani.

Care sunt membrii unei echipe de producție?
– scenariști
– regizori
– actori
– scenografi
– cameramani
– asistenți lumini/cameră
– luminiști
– sunetiști
– editori de sunet/video
– muzicieni

Dacă vrei să faci parte din echipă, ia cu tine o mostră a talentului tău (texte, fotografii, interpretare, coregrafie, materiale audio sau video ș.a.m.d.) și vino joi, 12 noiembrie, ora 17:00, la restaurantul Asteri de pe strada Poștei, nr. 1, etaj 1.

Pentru a-ți asigura locul la eveniment, completează formularul de înscriere: https://goo.gl/5RnADR.

Ne întâlnim la o ceașcă de film! 🙂

12186408_1663444747265711_8727375623271073560_o