FILM WORKSHOP by SPUNE PE SCURT

FILM WORKSHOP by SPUNE PE SCURT

Noul parinte al Spune pe Scurt, Asociatia Green Art Tour incepe sezonul 2011-2012 cu un nou proiect: Film Workshop. Editia de anul acesta va avea loc in perioada 16-20 Septembrie, in rezervatia naturala Delta Dunarii, mai precis la Gura Portitei.

FILM WORKSHOP are ca scop principal realizarea unui film documentar de scurt metraj (animatie stop-motion pana in 30 de minute), scris, regizat, filmat si montat de cei 20 de participanti, sub indrumarea profesorului Marius Iacob.  Filmul va promova in acelasi timp 3 coordonate – 1. proiectul FILM WORKSHOP, 2. cei 20 de tineri regizori aspiranti si nu in ultimul rand 3. zonele turistice din Romania (pentru anul acesta – Delta Dunarii).

Pentru realizarea animatiei STOP MOTION, cei 20 de tineri aspiranti vor face echipe de 4 sau 5 membri, isi vor imparti sarcinile de filmare/editare/scenariu/regie si vor participa la sedinte de brainstorming. STOP MOTION  este o tehnica de animaţie care face un obiect fizic sa para ca se deplaseaza pe cont propriu. STOP MOTION reprezinta o succesiune de fotografii, care editate si animate creeaza impresia de miscare. Pentru o animatie cu durata de 5 minute, sunt necesare peste 7200 de fotografii.

In completearea acestui curs de animatie, workshop-urile de comunicare audio vizuala, fotografie sau actorie, vin sa intareasca bazele de cunostinte ale cursantilor.

Tinerii (pana in 30 de ani) interesati de workshop sunt asteptati sa se inscrie pana pe 13 Septembrie. Film Workshop ofera/asigura celor 20 de participanti urmatoarele:

Transport cu autocarul pe ruta Bucuresti-Jurilovca (dus/intors)

Transport cu bacul Jurilovca-Gura Portitei (dus/intors)

4 nopti de cazare la casute in Gura Portitei

Inscrierile se fac pe e-mail, la adresa , unde trebuie sa mentionati urmatoarele :

O scurta biografie

Motivatia participarii la workshop

Numarul de telefon/adresa de e-mail/cont facebook (daca este cazul)

Pentru mai multe detalii, puteti sa ne adresati intrebari la aceeasi adresa de e-mail