noname.art

noname.art este un concept inovativ dedicat studentilor de la Universitatile Nationale de Muzica din tara. Conceptul care presupune interconectarea muzicii si a filmului (cu sprijinul spunepescurt.ro) va fi promovat in rândul unui public tânar, interesat de noile tendinte culturale.

Ca si in cazul primului proiect Artwe – Royal Junkie – dorim sa implicam studentii talentati din Universitatile Nationale cu profil muzical, in proiecte menite sa atraga atentia asupra potentialului tinerilor artisti. In cadrul proiectului noname.art vor fi selectati studenti care studiaza sau au studiat la Universitatile Nationale de Muzica din tara, deoarece convingerea noastra este ca printre acestia se afla foarte multi studenti dornici de afirmare. Insight-ul proiectului pleaca de la greutatile sistemului educational românesc care ii obliga pe multi dintre studenti sa renunte la pasiunea de a cânta sau chiar sa se reprofileze cautând confort financiar.

noname.art ofera noi oportunitati celor interesati, creaza un mediu proprice dezvoltarii si promovarii acestor studenti. Desi accentul va fi pus pe crearea unui spatiu si a unui concept in cadrul caruia sa fie incurajate initiativele studentilor, vor exista si beneficii in vederea motivarii studentilor inscrisi.

Artwe, organizatorul acestui concept, este o asociatie non-profit formata din tineri care s-au confruntat cu aceleasi probleme pe care le intâmpina in continuare studentii si tinerii in România in ceea ce priveste dobândirea experientei de lucru in perioada studiilor. Artwe se adreseaza tinerilor pasionati, activi, entuziasti cu inclinatii artistice, motivati de dorinta de a invata, de a acumula experienta fiind in acelasi timp interesati de noile trenduri din domeniu. Acestia sunt studenti sau practicieni in domenii de activitate precum: desen, pictura, fotografie, arta digitala, design, muzica etc. Artwe ofera ocazia studentilor din cadrul Universitatilor Nationale de Muzica de a-si demonstra talentul in cadrul unor evenimente dedicate exclusiv lor.

Inscrierea

Inscrierea este gratuita si dedicata studentilor Universitatilor Nationale de Muzica, indiferent de anul sau directia de studiu.

Studentii isi pot anunta participarea fie in cadrul unor trupe fie individual. In cazul trupelor este obligatoriu ca cel putin jumatate din membrii acestora sa studieze sau sa fi studiat in cadrul unei Universitati Nationale de Muzica. Limita de varsta a participantilor este de 27 de ani. Un student nu se poate inscrie in proiect cu mai mult de o echipa. Implicarea in acest proiect nu este conditionata de abordarea unui stil muzical sau de folosirea anumitor instrumente ci dimpotriva, vom incuraja diversitatea.

Pentru a participa la acest proiect studentii trebuie sa trimita pe adresa noname.art@artwe.ro un mail in care se vor specifica urmatoarele date: Nume, Prenume, Data nasterii, Adresa de e-mail, Numarul de telefon, Anul de studiu, numarul membrilor trupei (unde este cazul) si o descriere (limbi straine cunoscute de solist (unde este cazul), stil muzical abordat, trupe/solisti apreciati, link/video cu interpretari  precedente (unde este cazul) etc…).

Pentru inscrieri va trebui sa trimiteti un mail la adresa noname.art@artwe.ro in perioada 9-28 martie 2011.

Participantii isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea datelor oferite. Dupa perioada selectarii trupelor sau a studentilor care vor lua parte la acest proiect, participantii vor trebui sa faca dovada validitatii tuturor informatiilor. Artwe poate cere pe toata durata desfasurarii proiectului copii dupa cartile de identitate precum si dupa acte care sa ateste apartenenta participantilor la Universitatile Nationale de Muzica.

Artwe isi rezerva dreptul de a cere modificarea numelui trupei sau sa respinga aplicatia in cazul in care, prin denumirea aleasa, poate provoca lezarea drepturilor de proprietate intelectuala a unei parti terte sau daca numele ales poate aduce prejudicii de orice alta natura.

In urma fiecarei aplicatii studentii vor fi contactati via mail sau telefon pentru confirmarea primirii mailului de inscriere in proiect

Selectia participantilor va fi facuta de catre Artwe. Studentii precum si trupele selectate vor fi instiintati via mail sau telefon. Rezultatele oficiale vor fi publicate pe site-ul oficial www.artwe.ro in data de 29 martie 2011.

Incepând cu 7 aprilie vor fi  organizate evenimente la Log Out Cafe din blvd-ul Decebal nr 14. Conceptul serilor dedicate studentilor de la UNM va fi intregit de difuzarea unor scurt metraje marca spunepescurt.ro. In vederea sustinerii concertelor, studentii isi vor aduce instrumentele proprii.

Studentii vor primi premii pentru participare din partea partenerilor proiectului si vor fi de asemenea inclusi cu prioritate in programele organizate de catre Artwe.

Interpretarile din cadrul proiectului pot fi transmise sau inregistrate de catre un post de radio si de catre un post de televiziune si vor putea fi folosite, de asemenea, in cadrul altor emisiuni difuzate in Romania sau in strainatate, in direct sau redifuzate, integral sau partial. Inscrierea in concurs implica acordul concurentilor asupra eventualelor inregistrari si transmisii. Acestia nu pot pretinde nici un fel de remunerare complementara inafara premiilor obtinute in cadrul proiectului.

Participarea la acest proiect presupune acceptarea tuturor termenilor si conditiilor.

noname.art_