SHORT FILM COMEDY NIGHT

Cu o selectie ce cuprinde cele mai bune filme de anul trecut, Spune pe Scurt revine in luna aprilie cu un nou eveniment: SPS SHORT FILM COMEDY NIGHT, in cadrul Baneasa Drive in Cinema. Cu ocazia redeschiderii cinematografului din Baneasa Shopping City, Spune pe Scurt prezinta in seara de Miercuri 14 Aprilie, 3 ore de scurt metraje premiate la cele mai importante festivaluri internationale. Accesul la acest eveniment se face de la orele 19:30 iar intrarea este libera. Pentru sunet setat­i frecven­a radio pe 95.6 Fm. Va asteptam!

Baneasa Drive In Cinema se redeschide cu 6 seri speciale

Incepand de vineri, 16 aprilie poti din nou sa urmaresti filme impreuna cu prientenii direct din masina ta. In aceasta seara are loc deschiderea oficiala a singurului cinematograf Drive In Digital din Romania situat in Zona Comerciala Baneasa, intre Baneasa Shopping City si IKEA, unde poti urmari filme de box-office beneficiind de confortul propriei tale masini.

Anul acesta, redeschiderea cinematografului de tip Drive In Cinema va fi precedata de o saptamana dedicata scurt si lung-metrajului international intr-o suita dinamica si interactiva.

Incepand din 10 aprilie, de la ora 19:30, ai acces gratuit la vizionari in 6 seri :

– 10 Aprilie, esti asteptat la seara dedicata filmelor franceze,
– 11 Aprilie, Best of Animest 2008 & 2009,
– 12 Aprilie, vizionati filme de referinta cu remarcabilul actor, Clint Eastwood, eveniment organizat impreuna cu TCM,
– 13 Aprilie ai  Seara de Film Francez – prin Institutul Francez,
– 14 Aprilie ai seara de comedie – Best of Spune Pe Scurt Comedy Night,
– 15 Aprilie vizionezi o proiectie speciala din cadrul Festivalului International de Film NexT.

Baneasa Drive In Cinema este primul cinematograf Drive In din Bucuresti si singurul drive in din Romania care ofera proiectie digitala. Cinematograful utilizeaza un sistem digital de proiectie care permite vizionarea filmelor in cele mai bune conditii, cu o inalta claritate si intensitate a imaginii. Inceputul sezonului 2010 le aduce bucurestenilor dornici sa vizioneze proiectii in aer liber filme precum: Infruntarea Titanilor si Intalnire cu Surprize.

Baneasa Drive In Cinema este amplasat pe o suprafata de 25,000 de metri patrati, intre Baneasa Shopping City si IKEA. Cinematograful are o capacitate de peste 300 de masini si va fi deschis incepand cu 16 aprilie si pana in luna octombrie 2010.