Just another fashion fair … NOT!

JAFF #2 IN FABRICA

Sambata, pe 31 iulie, facem JAFF la Fabrica! Stingem caldura mare cu limonada cu gheata, ne improspatam garderoba pentru luna august, servim o inghetata sau un cheesecake la terasa, vedem un film, rasfoim DOR #3 si dansam pe indie!

Dupa succesul neasteptat de care s-a bucurat la prima editie, reusind sa adune 300 de vizitatori la Gradina OAR din Bucuresti, Hypestreet.ro pregateste un nou eveniment JAFF, programat pentru data de 3…1 iulie. Pornind de la conceptul initial, cea de-a doua editie JAFF va implementa o serie de elemente noi, largindu-si paleta de artisti promovati si configurandu-se intr-un format de eveniment urban inedit.

  • Food Corner: degusta bunatatile preparate la minut in Bucataria lui Dorin – cupcakes, cheesecake, placinte si inghetata
  • Concurs MIO BIO: participa la concurs si rasfata-te cu produse cosmetice organice.
  • Ia-ti exemplarul din Decat o Revista #3 de la stand, ultimul numar din Nylon sau vinilul cu The Killers de la Off The Record.
  • Fa-ti pofta de scurtmetraje cu 2 ore deSPUNE PE SCURTshort film area
  • Schimba-ti garderoba de sezon actual si viitor alegand haine si accesorii de la LaChatterie, Gabi Urda, Adelina Balut, Bianca Popp, Aiurea’s, Dulapul Bunicii, Antante, 3127 bags, DaCapo si Ama Handmade.
  • Incearca o pereche de ochelari super hype de la Retro Eyes sau un accesoriu de body piercing de la Pierce-Yourself.
  • Si daca te-ai saturat de privit haine, mancat prajituri sau vizionat scurtmetraje, Fabrica te ajuta sa-ti faci un tatuaj cu Jaff, sa treci pe sub masa la un biliard sau sa faci un campionat pe playstation!
  • Live music

Biletul de intrare costa 15 lei si include o bautura la alegere.

JAFF – just another fashion fair …NOT! este un fashion & crafts fair focusat pe promovarea tinerilor designeri si artisti underground din Romania, organizat de www.hypestreet.ro. La JAFF gasesti imbracaminte si obiecte de artizanat, unicat sau in serie limitata, ale tinerilor designeri locali, delicii culinare, carte, reviste si muzica live.

Parteneri media: Club Fabrica, spunepescurt.ro, PeTocuri.ro, Vickipedia.ro, Hipmag.ro, veiozaarte.ro, alomoda.ro, jazzisme.ro, chestionabil.ro, yazee.ro, sofresh.ro, gingergroup.ro, decatorevista, Off The Record.