VARIOUS ARTISTS COLLECTION

VARIOUS ARTISTS COLLECTION #01

SPUNE PE SCURT are placerea sa va invite Sambata 21 August, la Terasa Clubului Fabrica, incepand cu ora 17:00, la VARIOUS ARTISTS COLLECTION #01, o expozitie de arta urbana dedicata tinerilor artisti.Sabina Tupan – pictura, Octav Ungureanu (smokingcoolcat) – comics si Roxana Enache – fotografie, asteapta parerile, laudele sau criticile voastre.

Intrarea este libera.

Iata si cateva detalii legate de cei 3 artisti:

SABINA TUPAN

Studenta in Marea Britanie in anul doi la sectia Print and digital media, Sabina combina in lucrarile ei mai multe tehnici: pictura, mix media, manipulare digitala, colaj, sau fotografie. Inspirate din mediul urban sau folosind teme narative (in spatele carora se afla diverse povesti), lucrarile Sabinei genereaza incredibile calatorii in lumea fantasticului.

OCTAV UNGUREANU

“Smoking Cool Cat” inseamna comics inspirat din viata de zi cu zi, de la glumele intre prieteni, pana la mersul cu metroul sau oamenii de pe strada.

In cadrul VARIOUS ARTISTS COLLECTION #01, veti putea rasfoi si prima revista de comicsuri dedicata artistilor autohtoni.

ROXANA ENACHE

Roxana este un artist ale carei creatii se concentreaza pe lucrari ce se desfașoara in principal in mediul vizual: fotografie, pictura, grafica, design. In prezent isi desfasoara

activitatea in Bucuresti, unde este studenta a Facultatii de Arhitectura, sectia Design Interior, in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”.

Pasionata de artele vizuale, incepe sa fotografieze, ca amator, in anul 2005. Fotografia devine mai mult decat o pasiune, devine un mijloc de comunicare despre sine si despre lume deopotriva, de aceea scenele au un profund caracter introspectiv pentru “personajul” surprins in fractiunea de secunda ce ii captureaza emotia in static. Pentru Roxana Enache, fotografia devine limbaj, se rupe de existenta fizica si se transforma in insusi referentul ei, perceput de privitor ca sentiment. Compozitiile sunt echilibrate, armonioase si pun accent pe concept si pe mesajul puternic. Roxana lucreaza in special fotografie alb-negru si monocromatica.