Ateliere de desen pentru copii – Partea 1 – Grafica de tricouri

De ziua lor, micutii sunt sarbatoriti la „Spune pe scurt” cu desene, si filme, si concursuri!

„Spune pe scurt”, festivalul de scurt-metraje aflat la prima editie dar deja cu tolba plina de idei, le coace  celor mici o surpriza de zile mari. De 1 iunie, copiii si adultii cu suflet de copil sunt invitati la proiectii cu filme de animatie in Club Control.

Pe strada Academiei nr. 19, locatia deja cunoscuta a clubului, festivalul isi deruleaza programul ticsit cu evenimente inca din 21 mai. Insa luni va fi o zi mai cu mot, pentru ca incepe vara, calendaristic vorbind, si incepe cu chiote de copii. Stim cu totii ca doua ore de filme de animatie nu ajung sa ghiftuiasca copilul crescut cu desene animate, asadar organizatorii „Spune pe scurt” au pus in plus la cale un mini mix de distractie.

Copiii care-si vor convinge parintii sa-i duca de manuta in Control vor fi rasplatiti cu expozitii de desene si tot felul de hainute si briz-brizuri din atelierul hand-made. Cum talentul va deborda in toate cotloanele Control-ului, micutii vor putea si ei sa-si lase amprenta artistica, la linia de start pentru concursuri de desen si ikebana! Premiile sunt de-asa natura incat si mami si tati vor fi tentati sa dea in mintea copiilor: doar se pun la bataie Ipod-uri si DVD-uri cu filme!

Deci, dupa zbenguiala prin parc, asigurati-va ca dati o fuga si prin Control, pentru ca ziua copiilor nostri merita atentia unui intreg festival 🙂