ArtEfect – printre primele bloguri de cultura din RO

ArtEfect.NET a fost printre primele bloguri de cultura din Ro (februarie 2007-septembrie 2008). In zilele ce urmeaza va vom prezenta cateva articole postate in cele 18 luni de existenta a site-ului. Pentru inceput, iata autorii artefect.net.

AUTORII ARTEFECT:

Aurica PaineNbuzunar

Am inceput cu carioca pe hartie si cu creta pe asfalt. Am trecut apoi la spray pe ziduri, marker pe geamuri, chei pe masini si tatuaje pe piele. Toate acestea m-au ajutat sa imi exprim gandurile sau sa transmit oamenilor mesaje. Metodele lasau insa de dorit. Pana acum, cand pixul, stiloul, markerul, sprayul s-au transformat in taste, iar hartia, geamul sau peretele in ArtEfect.net.

Delicia

Cogito ergo sum ar fi zis Descartes, cuget deci exist zic eu Delicia – traiesc, respir, cuget, vad, aud si vreau sa cred. Vreau sa cred ca putem creea o lume mai buna incercand sa fim noi insine mai buni pentru inceput. Asta sunt eu … o idealista iar viata poate fi “delicioasa” prin cuvintele mele…

Fantanel Olaru

Sunt Fantanel, am caracteristici de invidiat: intre 15 si 50 de ani, intre 1 metru jumate si doi metrii, IQ intre 80 si 250, intre 50 si 150 de kilograme, vorbesc intre 2 si 6 limbi de circulatie europeana. Noi doi ne asemanam foarte mult, sau nu, iar asta poate fi cea mai buna calitate a ta.

Ilie Cugetescu

Apreciez, chibzuiesc, consider, cred, găsesc, gândesc, intenţionez, judec, opinez, plănuiesc, proiectez, socotesc, absorb. doresc, jinduiesc, năzui, poftesc, pretind,  râvnesc, tind, ţintesc, urmăresc, visez.

Ironel

Buna ziua. Ma numesc Ironel, sunt fiul lui Ironoiu si al Ironoaiei. Sunt nascut de 1 aprilie la ora 13, intr-o zi de marti, bineinteles in zodia maimutei (dupa spusele zodiacului chinezesc). Imi place sa sparg oglinzi, sa trec pe sub scari sprijinite de ziduri, si sa alerg pisici negre. Sunt un mare colectionar de zat de cafea si carti ‘dezlegatoare’ de vise.  A … si sa nu uit: Singurul lucru care ma deranjeaza cu adevarat este superstitia!